måndag 28 maj 2012

Världens bästa mamma

Mitt morsdagskort det här året fick bli en liten påse. Tyvärr fick jag skicka den, då jag inte bor nära min mamma, så tanken att fylla den med massa godsaker fick utebli, men den blev lika uppskattad ändå. Tack för att du finns mamma!
Påsen är dekorerad med nya papper från Maja Design. Wellpapp med Crackle Paint Picket Fence och staket och blomma från en Magnolia die. I handtaget har jag hängt en tag som är en die från Marianne Design.
Då min påse var naturfärgad satte jag spets på kanterna för att det inte skulle se så tomt ut.
Den fina stämpeln kommer från Magnolia och jag har återigen målat den med Distress Ink dynor och vattenpensel. Det är lite svårt att få till färgerna riktigt bra, då jag är ovan, men det gäller bara att öva antar jag. Runt motivet har jag stämplat med stämplar från Stempelgledje. Stämpeln där det står "Världens bästa mamma" har jag vunnit på Tradera, så jag vet inte vad det är för märke. Jag lade Glitter Stickles Diamond på blommorna.
Ett litet blomhörn och blad från en Magnolia die som jag försökt bygga lite lager på lager på samma sätt som Lilla Pyssel Inger brukar göra. Hon är otroligt duktig på detta!
Grattis igen mamma på morsdag och hoppas vi ses snart! 
Ha en fin vecka och tack för att Du tittade förbi!
 
Kram


6 kommentarer:

  1. En underbart vacker påse du gjort till morsdag!
    Din färgläggning är underbara och jag gillar alla dina blomdekorationer!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  2. ÅHH så vacker påse, så snyggt dekorerat och så söta Tilda med blommorna som du färglagt så snyggt, vad glad hon ska bli :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  3. Åhh vilken fin påse! Jättefina färger och fint dekorerad!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Åååååhhh, vad glad jag blev för denna morsdagspåse! Tom var den inte, för jag hittade ett kitt med olika skraplotter i den också. Jag är så glad att du finns Åsa. Du ÄR bara BÄST!!! Kram, kram /Mor

    SvaraRadera
  5. Hej på dig gulliga Åsalill vännen!

    Ljuvligt ljuvligt ljuvligt helt underbart det du har skapat till din mamma och jag är övertygad om att hon blev överlycklig:)

    Ser att du har skapat annat underbart också sedan sist jag hälsade på du är jo så himla duktig och man njuter av att titta på det du gör:)

    Så himla gullig och snäll du är som säger att jag gör fina saker fast jag lovar dig allt jag gör blir inte bra !!! Jag visar själv bara det jag tycker är bra:)

    Tänka sig just i dag när du skrev till mig så har jag faktiskt uppdaterat min blogg med något nytt :) Tror kanske det är något som du vill gilla att testa på själv och jag har delat med mig av länken så att du själv kan testa på:)

    TYCKER JÄTTEMYCKET OM DIG OCH DINA BESÖK OCKSÅ SKA DU VETA ♥

    Nu pluggas det för fullt och det är mycket så därför så får bloggen vika undan lite nu. Hinner inte med allt och måste prioritera skolan just nu så är det bara. Fast bloggen kommer absolut att finnas kvar och när det finns tid, ork och möjlighet så kommer jag uppdatera den:) Det funkar helt okej fast är mycket trött och har väl inte helt landat i dom nya rutinerna än men det kommer nog :) Har inte fått in studietekniken riktigt än men det går bättre och bättre.

    Önskar dig en jättetrevlig lördag och helg:)

    MASSOR MED STORA KRAMAR från Lilla Vännen Inger ♥

    P.S Är så GLAD att du finns :)

    SvaraRadera
  6. Din mamma fick en superfin påse, den är sååå fint dekorerad och har så fint motiv. Härligt dova färger, helt i min smak!
    Tack för att du skriver hos mig, det är så kul att se vem som kikar in.
    Kram

    SvaraRadera