tisdag 10 december 2013

Lucia

Så har snön kommit. Det är ljusare och den där julkänslan börjar komma på riktigt. Det kanske blir en vit jul i år ändå! Hoppas det. 

Idag befinner jag mig på ett flyg till London och hoppas på bra julshopping och att bara insupa atmotfären. Jag passar på att visa ett Lucia kort för Scraplagret idag inför stundande Luciadagen på fredag. Kika in HÄR för mer produkt detaljer. Jag fick en beställning till en tjej som heter Lucia. Jag hoppas att hon ska gilla kortet. 
 
Jag har använt två olika mönsterpapper från Maja Design Vintage Autumn Basics. Kanterna är färgade med Distress Ink Walnut Stain. Namnet Lucia har jag skrivit ut i datorn med en font som heter Scriptina. Snöflingorna till vänster är en die från Joy Crafts.
Stämpelmotivet är från Magnolias Special Stamps och heter Santa Lucia. Jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På ljus och i håret har jag lagt Stickles Stardust.
Klockan är en die från Tim Holtz och granarna är en die från Magnolia. Jag har embossat dem med Frantage samt lagt lite snö effekt i form av Glitter Snow.
I mitt blomhörn har jag blandat krysantemum med rosor samt silvriga pyntebär från Magnolia. På dem har jag lagt Stickles samt vit Crackle Paint.

Ha en fin vecka och ett fint luciafirande!

Kram

2 kommentarer:

  1. Väldigt fint! Lucia kommer säkert att bli glad. Du är så duktig. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Such an exquisite work of art....WOW!!!!!

    SvaraRadera