fredag 27 maj 2011

Ett födelsedagskort

Vår vän Pär fyllde år och jag gjorde kortet som ett staffli-kort.
Jag har maskat ihop tre stycken stämplar. Killen med fjärilen kommer från Magnolias kollektion Butterfly Dreams. Både stocken och trädet är stämplar från Magnolia som jag vunnit på tradera. De är alla målade med Promarker och sen har jag färgat marken med Distressdynan Vintage Photo och himlen med Stormy Sky. Tim Holtz´s stämplar är stämplade lite på bakgrundspapperet. Bården på höger sida är Magnolias Tilda Lace.

Jag älskar att använda Glossy Accents och här syns det på fjärilen. Löven i träden har fått lite glitter från glittersticket Crystal. Fjärilen som syns lite i bild är en stans från Martha Stewart som heter kort och gott Butterfly Large Double. På den har jag fäst några halvpärlor. 
Lika mycket som jag tycker om att använda Glossy Accents så gillar jag Crackle Accents. Här syns det på stockens årsringar som fick krackelera lite. Blommorna är glittrade med Crystal.

Så här blev kortet när det blev klart som staffli-kort. Grattis på födelsedagen stämpeln kommer från Reprint och är embossad med svart embossing pulver. Bokstäverna är utstansade med ett alfabet som heter Aquarius. Bården på det vita papperet är från Marha Stewart och heter Arch Lattice. Den inhandlades också på Michaels i New York. De hade massor med Marha Stewart produkter. Roligt för mig, mindre roligt för min plånbok. 

Det var allt för den här gången. Hoppas ni gillade det. 
//Åsalill1 kommentar:

  1. Vilken snyggt kort!
    Jag och Kalle har en hel del att lära. :)

    SvaraRadera