onsdag 18 januari 2012

Lite mer vintage

Min moster fyllde 65 för ett tag sedan och jag gjorde ett kort som kom lite efter den stora dagen, men jag hoppas det gick bra ändå! Det fick bli ännu ett vintage inspirerat kort. Jag blev inte supernöjd med det, men hoppas det blev uppskattat ändå.
Papper ifrån Ella Blue och jag har gjort en vikning i form av Center stair step. I högra hörnet har jag satt två rosor och hängt ett litet metallhjärta i ett jutesnöre. 
Bården på det prickiga papperet kommer från en Magnolia die och siffrorna är från ett Quickutz alfabet som heter Chandelier. Jag har även på detta kort lagt på Crackle Accents på siffrorna för att få dem gamla och slitna.
Bilden kommer från ett klippark från Pion Design i serien Från mormors vind. Jag har glittrat lite på blommorna med Stickles Platinum. Det gamla bokpapperet kommer från ett vintagekit jag köpte för ett tag sedan. Jag älskar den gamla stilen på det. I hörnet på bilden har jag även satt en bit Washi tejp. Det är som en maskeringstejp och rolig att använda för att ge lite extra detaljer.  
Ett litet blomhörn med beiga och bruna blommor som är glittrade med Stickles Platinum och den stora blomman är stämplad med en text från Tim Holtz.

Tack för att du tittade förbi och kom gärna tillbaka. Ha en fortsatt fin vecka. 

Kram

1 kommentar:

  1. Verkligen ett jättefint kort.... du har en sak att hämta hos mig om du vill
    kram
    Agneta

    SvaraRadera