lördag 20 oktober 2012

Fina mor

Äntligen ledig helg och tid för vila och lite pyssel. Jag har endast hunnit med att göra ett julkort sedan tidigare men sitter även och dekorerar lite tändsticksaskar och ljus också vilket är så himla roligt. Det är en mysig tid nu innan jul då det finns så mycket olika saker att pyssla och ge bort. Jag hoppas att jag hinner med det jag vill göra. Det är ju det där med tiden igen...

Min fina mamma fyllde år i början på september och som alltid vill jag göra ett speciellt kort till henne och ge mer tid. Jag har länge tänkt att göra ett teljuskort och jag gjorde en variant på det. 
 
 
Papper kommer från Maja Design och staket och blomma är dies från Magnolia. Hörnen är en Quickutz die som jag färgat med Crackle Paint. Kanten är en Martha Stewart stans.
 
Blommorna är glittrade med Stickles Stardust och lite Crackle Paint. Den vita tagen har jag knutit ett vitt snöre, lite sidenband och pärltråd och hängt fast en liten hjärtcharm.

Stämpeln är från Magnolia och jag har färglagt med Distress dynor och vattenpensel. Lite glitter på spetsen, hårbanden samt blomman. Runt kanterna har jag stämplat med Stempelglede - Vintage Garden samt Crafty Individuals . Lite halvpärlor runt motivet. 

Blomman och staketet som jag chalkat kanterna på samt lagt lite Crackle Paint även på dessa. Den lilla braden i mitten på blomman kommer från Panduro.
 
Inuti har jag gjort två olika stora askar och fyllt den ena med värmeljus och den andra med trisslotter och choklad. Även här har jag använt mig av papper från Maja Design.

Ha en fin helg och tack för titten!

Kram
5 kommentarer:

 1. ÅHH jisses såå vackert ljuskort, så underbara Tilda så fint färglagd och så snyggt dekorerad, åhh vad din mamma måste blivit glad :)

  Jag förstår vad du menar tiden, den vill aldrig räcka till allt man VILL göra, önskar att dygnet hade fler timmar :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart vackert kort!
  Gillar alla dina vackra detaljer och din färglagda motiv, så fint!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Så himla snyggt gjort, liksom dina andra skapelse. Du är duktig på det du gör och dina resultat imponerar. Tack för att du inspirerar. På återseende!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tusen tack älskade dotter!!! Vilket himla fint kort. De två "paketen" var fiffigt. Jag vann på en av trisslotterna och chokladen har jag ätit upp. Jag är verkligen stolt över dej i alla lägen. Du är bara bäst, kompis!! Kram kram /mor

  SvaraRadera
 5. Så helt otroligt fina kort du har gjort...massor med fina detaljer, mycket att titta på och inspireras av.... och tacl
  för din kommentar hos mig, det blir man glad av...
  ha en härlig vecka
  kram
  Agneta

  SvaraRadera