fredag 21 december 2012

God Jul

Nu börjar jul stressen att lägga sig lite. Jag är klar med julklappar, inslagning och jag har gjort både kola och pepparkakstryffel. Jag har packat ner allt och snart beger vi oss hem till mina föräldrar som bor 10 mil härifrån. Då blir det jul på riktigt och jag kan slappna av och njuta av denna härliga tid. Fina jul ♥

Jag har varit dålig på att uppdatera här på bloggen, men jag tänkte visa ett julkort för dig idag.
 
Jag har använt mönsterpapper från Cosmo Cricket, där jag rivit av en bit och även använt en bit av papperets baksida. Notpapperet är från ett vintagekit. Jag har använt en bit wellpapp som jag färgat med lite Crackle Paint.
Blomhörnet består av en röd gardenia och vita små blommor med en vit pynteboll i mitten. Den är köpt på Åhléns och är dekoration till adventsstakar och liknande. Men det går ju lika bra att använda till kort :) En liten fjäder från Panduro samt skelettlöv. De gröna bladen är en die från Magnolia.
Den underbara julpinglan är en stämpel från Kenny K och den är färglagd med Promarkers samt Polychrome pennor. Runt har jag stämplat med poststämplar från Crafty Individuals.

Jag önskar dig en riktigt GOD JUL och vi ses snart igen!

Kram


 

2 kommentarer:

 1. Vilket snyggt julkort :) Stämpeln är ju så cool, och julkortet får en härlig tuff stil :)

  Önskar dig en god jul och gott nytt år!

  Kram Linnéa

  SvaraRadera
 2. Så snyggt julkort!

  Önskar dig också en riktigt GOD JUL!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera