fredag 15 mars 2013

Jag saknar dig redan

Min lediga vecka är inne på sista dagen och det har varit så himla skönt. Det behövde jag verkligen, så nu är det bara att ta nya tag och se framåt. 

Min kära sambo har rest iväg på en längre resa, så jag kommer vara ensam hemma ett tag framöver. Jag tänkte visa ett kort han fick när han fyllde år för ett tag sedan, och jag har nu när jag tänker efter alltid gjort ganska gulliga och söta kort till honom - inte ett dugg killiga. Jag gör dem från hjärtat, så det kanske är därför de blir lite sötare :) Så här blev det iallafall:
 
Jag har använt en vit kortbas och mönterpapper kommer från My Mind´s Eye samt Maja Design. Lite spets, kakservett, tag och pärlband är några av dekorationerna.
Stämpelmotivet kommer från Magnolia och jag har målat med Distresser och vattenpensel. På strumpor har jag lagt Glossy Accents och på spets och blomma har jag lagt Stickles Stardust.
 I hörnet har jag lite rosor, cherryblossom samt pyntebär från Magnolia.
På kortets ovansida har jag rivit itu en bit av papperet och satt dit en hjärtcharm. Jag saknar dig redan...

Nu ska jag njuta av min sista lediga dag och få ta del av det fina vårvädret. Hoppas Du också får det ♥

Kram
 


 

2 kommentarer:

 1. men ååå så fint det är...ljuvligt sockersött.
  Tack för dina fina kommentarer hos mig, blir rörd.

  SvaraRadera
 2. ÅHH jisses vilket underbart kort han fick, tokgillar den Tildan och så fint du har fäglagt och lagt lack på skorna, supersnyggt!
  Såå är ju kortet såå snyggt dekorerad, kanoners.

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera