tisdag 2 juli 2013

Golfaren

Sommaren är verkligen här. Det har varit riktigt varma dagar här i norr de senaste dagarna. Inget riktigt pysselväder, så jag beundrar alla som orkar sitta inne och pyssla nu. Själv tar jag vara på det fina vädret då det säkert snart blir regn :)

Ett litet beställningskort till en 70-åring fick jag för ett tag sedan. Då han spelar golf, tänkte jag att det kunde vara kul med en golfstämpel, vilket jag inte hade. Så på det här kortet har jag använt mig av en digistämpel för första gången. Och det gick ju det också!
 
 
Jag har använt mig av en mörkgrön cardstock och sedan byggt upp kortet med olika mönsterpapper och sist wellpapp med Crackle Paint och gasväv. Lite dekorationer är kakservett, tag från Tim Holtz samt en die i form av en lyktstolpe från Whimsy Stamps.
 
Samtliga lager är rivna och chalkade med Vintage Photo.
 
Stämpeln är alltså en digistämpel som jag laddade ner och jag har färglagt den med Promarkers. Färgläggningen är jag inte supernöjd med då det nästan var ovant att måla med Promarkers efter en tid med Distresser. Det går inte att  sudda ut lika bra ;) Jag har lagt Glossy Accents på klubban och skorna.
I blomhörnet har jag fäst en liten charm i form av en golfklubba passande nog.

Nu väntas jobb denna varma dag. Tack för Ditt besök idag.

Kram3 kommentarer:

 1. Vilket underbart kort. Fina färgkombinationer o väldigt fint designat. Du har lyckats igen!!!

  SvaraRadera
 2. Vilket otroligt snyggt kort! Otroligt fint med lager på lager med papper! :) Fina detaljer och färger på kortet, helt enkelt ett jättefint kort! :)

  kram

  SvaraRadera
 3. WOOW såå himla snyggt manligt kort!!
  Alltså måste ju bara säga att alla dina kort är såå välgjorda och noga detaljerade såå jag paxnar,
  Helt fantastiskt jobb du lägger ner och det blir ju bara såå snyggt allting, LOVE IT!!
  En fröjd att titta in här hos dig och få massa härlig inspiration!!

  BAMSEKRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera