tisdag 20 augusti 2013

Sleeping Baby

Idag bloggar jag som DT för Scraplagret och då visar jag ett dopkort. Jag har gjort dopklännigar ett par gånger, så nu kände jag för att göra ett vanligt 15*15 kort. Kika in HÄR för att se vad jag använt för material samt beskrivning av kortet.
Jag har använt mönsterpapper från från Maja Designs senaste kollektion Sofiero. Jag gillar dem massor! Jag har använt lite gasväv under stämpelmotivet och en bit spets i nederkanten. Hjärt tagen, tagen till höger samt den lilla fjärilen under är die:s från Magnolia. Texterna på namn och datum har jag skrivit ut på datorn. I det övre högra hörnet har jag rivit upp papperet lite och fäst ett blixtlås som en fin detalj.
 
Stämpelmotivet är från Magnolia och jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. Jag försöker bli bättre på att färglägga med dessa färger, och vet inte vilken jag gillar bäst än :) På vingarna har jag lagt lite Crackle Accents och på spetsdetaljerna har jag lagt lite Stickles.
 Jag har använt min nya fjärilsbård från Joy och älskar den redan!
Runt stämpelmotivet, på fjärilsbården samt textrutan har jag använt mig av Frantage Shabby White. Gillar den effekten jättemycket!
Jag har byggt upp mina blommor som små kransar runt stämpelmotivet och under har jag fäst en ny swirl die från Magnolia.

Ha en fortsatt fin vecka och tack för att Du kikade förbi!

Kram

2 kommentarer:

 1. Vilket ljuvligt vackert kort!
  Fjärilsdien är så underbar!
  Underbart motiv och vacker färgläggning!

  STOR KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Jadu, du är verkligen en mästare på att göra korten såå välgjorda!!
  Helt otroligt vackert!!
  Varje detalj såå noga placerad, ja jisses jag bara älskar dina kort!! Man får såå mycket inspiration hos dig!!

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera