fredag 27 september 2013

Canvastavla

När min mamma fyllde år för ett tag sedan gjorde jag inte bara kortet och väskan till henne utan även en tavla. Jag köpte en liten canvastavla för nåt år sedan och tänkte att jag skulle göra något annorlunda med den. Det skulle dröja fram tills nu innan den kom till användning!
 
Jag har fäst ett mörkbrunt cardstock i botten och det fantastiska mönsterpapperet vet jag inte exakt vart det kommer ifrån. Men jag älskar den här typen av papper! Kanterna är rivna och jag har använt Crackle Paint lite här och där. Två tags sticker fram till vänster där jag skrynklat ihop dem och sedan färgat kanterna som blir med Vintage Photo. Stämplarna är från Crafty Individuals.
 
Mitt blomhörn har jag fått ihop med olika rosor, pyntebär, guldstrå, blad från en Magnolia die, en klocka samt en miniglasflaska med ett notpapper i.
Fotografiet föreställer min mamma när hon är i 20-årsåldern nånting. Jag har redigerat bilden i Photoshop för att få en mer vintagekänsla. Sen har jag skrapat på bilden, målat med Crackle Paint samt rivit kanterna för att få det att se riktigt gammalt och slitet ut.
 
Till höger om bilden har jag satt ett gammalt bokblad, en kakservett samt en fjäril från Marhta Stewart. Upptill är en upriven kant där jag fäst en metall fjäril samt hängt en dragkedja från Prima

Det var ett otroligt roligt projekt som jag säkert kommer att göra igen. Tack för att du kikade in och hoppas Du får en fin helg! 

Kram 

4 kommentarer:

 1. Helt otroligt så fin tavla!! Alla detaljer är så genomtänkta och så himla fina! Dragkedjan och den lilla flaskan med notpapper är så fina detaljer! Vilket otroligt jobb du har lagt ner :) Kram

  SvaraRadera
 2. Underbart vacker tavla och vilken härlig present!!!

  Önskar dig en härlig helg!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Helt ljuvlig tavla!! Den måste hon blivit glad för! Så fina papper o dekorationer. Syns på fotot att ni är mor och dotter. Jag har oxå ngn canvas eller två liggande... väntandes på bättre tider... ;-) Trevlig söndagkväll, kram Pillan

  SvaraRadera