tisdag 29 april 2014

Mini ask

Idag visar jag en mini ask på Scraplagret. Kika in HÄR för att få all produktinformation.

Nu har vi haft några riktigt varma dagar och det har varit så härligt. Det känns direkt att kropp och själ blir piggare och gladare av lite sol. Något annat som gör mig glad och att jag får ro i själen är att sitta vid pysselbordet och skapa. Idag visar jag en liten mini ask och den är perfekt att ge bort som present med ett fint innehåll.
 
Jag har denna beskrivning nedskriven på en lapp (hittar inte igen originalkällan), men jag har gjort asken i storleken 30,5x10 cm och bigat på 8, 11, 19, 22, 30 och 30,5 cm och sedan limmat ihop den. Själva lådan är gjord i måtten 13,4x15,4 cm där jag bigat runt om på 2,8 cm och sedan klippt upp kanterna för att kunna limma ihop den.
 
Jag har använt vit cardstock till stommen och det mönsterpapperet kommer från Prima. Jag har bl a dekorerat med spets och blommor samt en fjäril. Jag har lagt Clear Rock Candy på den för att få den att skimra.
 
På insidan har jag använt en textstämpel från Dylusions. Dies:en i form av en provdocka kommer från Whimsy Stamp.
 
På den andra sidan har jag använt en die från Joy Crafts. Stämpeln kommer från Whimsy Stamp.
 
 
 
Inuti lådan har jag dekorerat med fler blommor samt ännu en stämpel med visdomsord. Jag har även satt dit små ljusrosa Rhinestones.

Det var allt för mig idag och hoppas Du prövar på att göra denna ask. Är det något Du undrar över, så tveka inte att fråga!

Kram

2 kommentarer:

  1. Vilken ljuvlig ask!!! Den kan man lägga mycket smått o gott i. Många fina detaljer har du gjort igen. Färgkombinationerna är SÅ himla fina

    SvaraRadera
  2. Nyydelig! Elsker paljettene, diesene og de lekre papirene. Nydelig blonde og tekst. :)

    Klem, Anne.

    SvaraRadera