fredag 26 oktober 2012

Gulligt killkort

Veckorna går med en rasande fart nu och kylan kom så plötsligt. Jag var ute en sväng tidigare i morse och fy vad jag frös. Dags att lägga höstjackan på hyllan och säga hej till vinterjacka och mössa! Lite snöflingor flög sakta i luften igår också. Snart dags att baka lussebullar...

En kollega till mig ville beställa ett kort till hennes man som fyllde 40 för ett tag sedan. Hon ville att det skulle vara romantiskt och lite gulligt och jag skulle skriva in en text i kortet som hon skrivit ihop. Att göra ett gulligt killkort är ganska svårt och det är klart att det söta tar över, men med lite sotiga drag fick det bli såhär:
 
 
Kortet fick gå i grått och lite rosa toner. Papper kommer från Magnolia och den stora klock die:n kommer från Tim Holtz. Lite wellpapp och gasväv samt några halvpärlor. Bokstäverna samt siffrorna kommer från en alfabets die från Tim Holtz som heter Alphabetical.
 
Jag har sotat de vita rosorna med lite Distress Ink Black Soot för att göra dem lite tuffare samt lagt lite Crackle Paint på de vinröda. Kvistarna är en stans från Martha Stewart. I den vita tagen har jag knutit lite snöre samt ett sammetsband och även hängt dit en liten hjärt charm. Kanterna är stämplade med stämplar från Stempelglede
 
Motivet är från Magnolia och jag har stämplat på akvarellpapper och målat med Distress Ink dynor och vattenpensel. Lite Stickles Stardust på rosen.

Ett gulligt killkort avklarat. Kortet blev mycket uppskattat och det är huvudsaken.

Tack för att Du tittade förbi idag och tack till alla som skriver så fina kommentarer. Det gör skapandet så mycket roligare :)

Kram


2 kommentarer:

 1. ÅÅH du har berkligen fått kortet så romantiskt och gullig, men ändå manligt, snyggt med klockdiesen och blommorna, ME LIKE :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du skall vara nöjd med resultatet. :)

  Svar: Tack snälla för ditt fina beröm. Du gör mig så glad! Jag hoppas att du kikar in fler gånger. :)

  Kram

  SvaraRadera