måndag 15 oktober 2012

Proud Mary

Efter en hektisk jobbhelg försöker jag varva ner på min enda lediga dag den här veckan (förutom ledig helg). Det är så mycket jag vill försöka klämma in denna dag, men vi får se vad jag hinner. Förhoppningsvis lite pyssel, men idag tänkte jag visa ett grattis kort jag gjorde för ett tag sedan. 
 
 
Jag har använt papper från Magnolia, vilket även staketet och blombladen kommer från. Lite spets, wellpapp samt gasväv finns med på kortet - som vanligt.
 
Ett litet blomhörn med rosor, cherryblossom och pyntebär. En hörn die som kommer från Quickutz, som är mycket användbar.
Stämpeln kommer från Magnolia och är målad med Promarker samt Polychromepennor. Lite stickles och halvpärlor runt motivet.
 
En tag med snöre och band i samt en charm i form av en ängel. De små stämplarna kommer från Crafty Individuals.
 
I hörnet har jag ett trähörn från The Dusty Attic som jag målat med Crackle Paint.

Det var allt för idag, nu ska jag försöka börja på min att-göra-lista för dagen. 

Tack för att Du tittade förbi!

Kram

6 kommentarer:

 1. Helt underbart vackert kort!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart, romantiskt kort!! Så fina papper. Me like!!
  Tack för dina fina avtryck hos mig :)

  SvaraRadera
 3. Hej. Måste ju kolla in din blogg och dina fina kort. Helt underbara! Jag vet att du har mycket på din "att göra" lista men om du orkar/hinner så skulle jag gärna vilja att du gjorde ett dopkort till Signe (barnens kusin) till nästnästa helg (28/10). Hör av dig om du orkar o hinner. Tack för lunchdaten idag. Kram Ulrika.

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt Magnoliakort! Gillar! Så vackra färger, dekorationer och glittereffekter.
  Önskar dig en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja jösses vad känner igen det där med att vilja hinna med så mycket på lediga dagar... Men så fint kort du har gjort! Härliga och harmoniska färger. Tack för att hälsar på hos mig! Kram

  SvaraRadera
 6. ÅHH såå ljuvligt kort, såå snygga papper och så snyggt dekorerad med staketet och blommorna, hörn och såå fina ängelcharmsen :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera