tisdag 15 oktober 2013

Till dig

Mitt höstkort i förra inlägget blev top 5 på Magnolia Down Under Challenges. Tjohoo! Såå himla kul :) Tusen tack för alla fina kommentarer här på bloggen, Scraplagret samt Facebook.

Idag visar jag en altrad papperspåse som DT på Scraplagret. Här finns mer information om material och detaljer. 

Att dekorera en påse att ge bort är en rolig present tycker jag och den går att fylla med en mängd olika saker. Godis, presentkort, ett smycke eller varför inte en god parfym!
 
 
Jag har använt mig av grå cardstock och mönsterpapper från Pion Design. På vänster sida har jag använt en die från Magnolia. Jag har även använt mig av två bårder nederst på påsen som är ett mönsterpapper även det från Pion Design.
Den här stämpeln har jag redan sett på massor med kort, så jag antar att det redan är en favorit hos många. Den kommer från Magnolias senaste kollektion Little London. Jag har färglagt med Distress Markers samt Distress Ink. Jag har lagt lite Stickles i rosett och regndroppar. Runt motivet har jag lagt Frantage embossing pulver.
 
 
Jag har lagt lite spets samt ett pärlband under motivet och sedan gjort två blomhörn med hjälp olika rosor, en stor vit krysantemum samt pyntebär.
Fjärilen kommer från samma ark som ovan med bårderna, och jag har klippt ut fjärilen i två olika storlekar och lagt Stickles Rock Candy på dem för att få den matta glitterkänslan.

Nu är det bara att fylla påsen med något passande till den som ska få den :) Ha en fin vecka!

Kram


1 kommentar:

  1. Men Grattis va kul!! Det förstår jag verkligen med det fina kortet. Och detta kortet är ju minst lika fint! Tack för all inspiration. Kram

    SvaraRadera