tisdag 25 februari 2014

Akvamarin

Idag visar jag ett kort på Scraplagret och Du kan kika i HÄR för att få all produktinformation. 

Vårkänslorna börjar komma sakta men säkert. Vädret har väl inte varit det vintrigaste det här året hittills, men visst har det varit skönt med lite mildare väder?

Snart kliver vi in i mars månad och jag har gjort ett kort i blåa toner och lite åt färgen akvamarin, som även är mars månadssten.
 
Mönsterpapper kommer från Magnolia och jag har använt dekorationer som bl a wellpapp med Crackle Paint, kakservett, gasväv, hjärt tag från Magnolia, lyktstolpe samt ros tyllband.

Stämpelmotivet kommer från Magnolia och jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. Jag har lagt Stickles på blommorna och Crackle Accents på löven.
 
Mina blomdekorationer är som dom brukar en blandning av olika blommor och pyntebär. Har jag sagt att jag älskar blommor ;)

Tack för titten idag och jag hoppas Du får en fin dag!

KramMed detta kort vill jag delta i följande utmaningar:
Deep Ocean Challenge - #72 Just For A Girl 
Magnolia Licious Challenge - Bling it Up
Stamp and Create with Magnolia - #30 Birthday

4 kommentarer:

 1. Åsa jag älskar dina kort!!! Har sett dig då och då när jag kikat in i framförallt Magnolia stamp loversgruppen på Facebook och nu kom jag äntligen för mig med att lägga till dig på min bloggrunda :) Älskar att bli inspirerad av dina vackra kort! Kram Madeleine (scrapkonst)

  SvaraRadera
 2. Åh så ljuvligt!! Du kan verkligen göra så romantiska kort. Håller med om att det är så skönt att det blir ljusare o varmare :-) ha en bra kväll. Kram

  SvaraRadera
 3. Du skapar ju så väldigt fint. Jag blir alltid så förundrad.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Beautiful! Love how you've added the crackle! Thank you so much for joining us at the Magnolia-licious Challenge Blog!

  SvaraRadera