söndag 9 februari 2014

Gäst DT för Simply Magnolia - Vintage Valentine

Jag fick den fina äran för några veckor sedan att vara Gäst Designer för Simply Magnolia med ett kort till deras nya tävling som startar idag. Här hittar du utmaningen. Tack så mycket till Tracy och designteamet för att ni valde mig! Det nya temat är Vintage Valentine och det kunde inte passa mig bättre :)
 
Jag har använt mönsterpapper från Maja Design och kanterna är rivna och färgade med Distress Ink Vintage Photo. Jag har byggt upp kortet med wellpapp, gasväv, tags, spets samt pärlband.
Motivet kommer från Magnolia och jag har färglagt med Distress Ink och Distress Markers. På hjärtanen har jag lagt Crackle Accents och på vingarna har jag lagt Stickles Picket Fence.
Jag har vikit upp ena kanten på motivet och lagt en bit text papper under samt blommor och en nyckel som jag färgat med vit Crackle Paint.
Jag har även rivit upp en bit av papperet på ovankanten och satt en bit textpapper under samt en drag kedja som jag ruggat kanterna på för att få den mer sliten. Tagen till vänster har jag skrynklat ihop och färgat vecken med Vintage Photo.
 
Jag har satt samman lite olika rosor, rosknoppar, pin och pyntebär och färgat dem samt lagt Stickles och Crackle Paint på dem. Även hjärt charmen har jag färgat med vit Crackle Paint.
Staketet kommer från Magnolia och fjärilen har jag klippt ut från ett ark från Pion Design.

Tack för att du kikade in idag och ta hand om Dig!

Kram


3 kommentarer:

  1. Your card is exquisite!!!!!!! Superb coloring and outstanding details!

    SvaraRadera
  2. Underbart vackert vintage kort vännen!

    Önskar dig en riktigt bra vecka!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera