tisdag 21 oktober 2014

Blue Christmas

Idag är det ett riktigt höstrusk väder med blåst och regn ute. Efter att ha varit ute i det på förmiddagen, är det skönt att kura ihop sig inomhus i värmen. Imorgon skulle det visst snöa. Hjälp!
 
Mitt andra julkort för i år blev i blåa nyanser. Jag gillar en blandning av blått och silver. Utmaningen den här veckan på Tilda´s Town är Dies and or Punches. Jag brukar ju alltid använda ganska många av dessa på mina kort, men nu la jag till lite extra ;)
 
Jag har använt mönsterpapper från Maja Design och sedan dekorerat med olika dies från Magnolia, Joy Crafts samt Memory Box. Det är granar, renar, snöflingor, lyktstolpe samt lövkvistar. 
Stämpelmotivet kommer från Magnolia och jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers
 
Jag älskar mina nya bjällror som känns lite rustika och jag letade länge efter en ren die, och till slut hittade jag en från Memory Box. Såå nöjd.
 
Jag har dekorerat med lite blommor, pyntebär, silverblomma samt en kotte.

Tack för att Du kikade in idag och jag är jätte tacksam till Er som skriver så fina kommentarer. Jag vet att jag har varit dålig på att återgälda dessa hos er, men Du ska veta att jag uppskattar just att Du tog dig tid att skriva en rad till mig.

Jag önskar Dig en fin dag!

Kram

3 kommentarer:

 1. Oh, such a beautiful christmas card. Love that image so much. I love the pretty pattern papers and all your cutting dies you used.
  Hugs
  Susi

  SvaraRadera
 2. Such a sweet and lovely christmascard! Love the sparkle! Hugs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  SvaraRadera
 3. Så flott og dekorativt julekort! Blått er nydelig, også til julekort :)
  klem fra
  Mette

  SvaraRadera