söndag 14 december 2014

Happy Holidays

Äntligen är jag klar med mina julkort. Jag gjorde de sista nu på morgonen. Nu kan jag pusta ut och koncentrera mig på det sista julstöket. Jisses vad tiden har sprungit iväg, det är ju snart julafton!!!

Vi har en ny utmaning på Tilda´s Town den här veckan och temat är Happy Holidays. Eftersom det lades ut igår lördag då det var lucia, gjorde jag ett litet luciatåg. I all stress hann jag skicka iväg kortet utan att ha tagit mer än en helbild, så tyvärr inga närbilder idag.
Jag har använt mönsterpapper från Maja Design och sedan lagt till wellpapp, spets och kakservett. På högersidan skymtar några granar som jag lagt Glitter Snow på. Alla stämplar kommer från Magnolia och jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. Runt motivet har jag kladdat med mer Glitter Snow och även lagt lite glitter över, vilket inte syns på den här bilden.
Jag har dekorerat med lite olika blommor och rosknoppar samt en kotte och kvistar från Magnolia.

Tack för att du kikade in och njut av de sista dagarna innan jul.

Kram

1 kommentar:

  1. Men så snyggt! Du är ju så duktig på att få dit så mkt fina detaljer! Försåtr att det tar sin tid. Jag hade verkligen kamp mot klockan för att hinna färdigt o få iväg de ;-) men är det klart o det är väl dags att ta tag i lagom stökigt pysselbord..:-p
    Kram

    SvaraRadera