söndag 7 augusti 2011

Krya på dig

Semestern går verkligen fort. Redan har 1 vecka gått, men jag har ändå hunnit göra lite saker. I början på veckan var jag till Göteborg med min kära mamma. Hon fick följa med mig på diverse pysselbutiker och en dag åkte vi in till Borås och gick på Magnolia butiken. Som jag har längtat efter att få komma dit. Det fanns mycket fint där och det gick lite pengar där inne, men det var det värt. Resten av veckan har jag städat och organiserat min pysselhörna. Jag har äntligen fått ordning på mina stämplar och har stämplat upp dessa samt laminerat och lagt dem i album, så nu är det lättare att hitta. 

Min farmor ligger på sjukhus sedan en tid och jag ville muntra upp henne med ett litet kort. Jag hade inte så mycket tid på mig att göra det, så jag blev inte riktigt nöjd med det. Men hon verkade bli nöjd iallafall och det är det viktigaste.

 
Jag gjorde ett staffli-kort och använde mig av papper från Panduro. Cirkeln är från Nellie Snellen och bården bakom är från Magnolia. Texten är en stämpel jag vunnit på Tradera, som är embossad i svart. Fjärilen är från Martha Stewart.
Stämpeln kommer från Bildmålarna och den är målad med Promarker och glittrad med Stickles Crystal.
 
För att hålla uppe kortet har jag gjort en kant med Marha Stewarts stans Arch Lattice. 

Ha en härlig söndag!

Kram

1 kommentar:

  1. Inte nöjd??? Jag tycker det var hur fint som helst. Din farmor kommer att bli jätteglad! Blomdekorationen var ju bara helt ljuvligt sammansatt och kul med de vikningar som gör att kortet kan stå framme och pryda sin plats.

    Nu ska jag leta mall till Tri Shutter Card - har varit huuur motiverad som helst sedan jag såg ditt underbara kort med den vikningen!

    Tack för rara ord i min blogg och för inspirationen du ger mig - så glad att jag hittat din blogg!

    Kram Linda

    SvaraRadera