torsdag 25 augusti 2011

Wiggo

TACK så mycket till er som skriver så fina kommentarer till mig. Det värmer mycket och det är kul att se vilka som är inne och kikar, så fortsätt gärna med det.

För ett tag sedan gjorde jag ett dopkort till en liten kille som fick namnet Wiggo. Jag glömde att fota mitt kort, men som tur var knäppte de kort till mig som jag fick på min mail häromdagen. Jag gjorde ett blått dopklänningskort.

De två första namnen är utstansat med alfabetet Metro och Wiggo är från ett alfabet som heter Snow Day. Fjärilen är från Martha Stewart. Jag har lagt lite spets på ärmar och nederkant samt i mitten. Under rosen uppe till höger har jag hängt en liten charm i form av en nalle. I blomarrangemanget på vänster sida har jag även lagt några pärlstrån som kanske inte syns så bra på bilden.  Några glaspärlor fick pryda halsen som ett halsband.

Insidan av kortet är en stämpel från Kort och Godt. Ovalen är en Nellie Snellen die. De små söta händerna är införskaffad från Tradera.

Baksidan består av en stämpel med vers som är stämplad med Distress Ink Stormy Sky samt embossad med Clear embossing pulver. Blommorna i nederkanten är från en Punch som heter Retroblomma, som jag lagt blå Pearl Maker i mitten. De små fötterna är från Tradera.

Ha en mysig torsdag!

Kram 


3 kommentarer:

 1. Men Åsalill, hur fint var inte detta!!! Vilket minne att spara av dopdagen och de små hand/fot-avtrycken är ju bara underbara!

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig och kreativ! Kommer att anlita dig många gånger! =) Tusen tack!
  /Märit

  SvaraRadera
 3. Som vanligt lyckas du så bra med färgerna!

  SvaraRadera