onsdag 7 september 2011

Tältkort

Det har blivit dåligt med uppdateringar den sista tiden. Dels hinner jag inte pyssla så mycket då jobbet tar all min energi, och sedan har jag gjort en del kort men inte levererat dem än, så jag har inte kunnat visa dem här. Men jag testade här i veckan att göra ett tältkort. Det blev en enklare variant och bar några få dekorationer.

Själva vikningen var enkel att göra och cirkeln stansade jag ur med en Nellie Snellen die. Papperen kommer från Dovecraft och heter Piece of cake. Fjärilen är en metallcharm och stämpeln med texten Just for you är vunnen på Tradera.
I blomdekorationen har jag använt mig av bruna Cherry Blossoms samt vita och bruna rosor, som är glittrade med Stickles Platinum. Bladen är en die från Magnolia. Under blommorna har jag lagt ett beige vintageband.

Stämpeln kommer från Lili of the Valley och den är målad med Promarker. Jag tycker deras stämplar är så söta och den här gillar jag mycket med hatten och de lite för stora skorna. Jag har glittrat lite här och där med Stickles Crystal. Ovanför motivet har jag stämplat med hörnstämpeln från Grounge Collection

Tack för att du tittade förbi. Snart ska jag lägga ut de andra korten jag gjort. Ha en mysig onsdag. 

Kram


1 kommentar: