torsdag 29 september 2011

Bok kort nr 2

När min mamma fyllde år för ett tag sedan, ville jag göra ett speciellt kort till henne. Allt från papper till stämplar är noga utvalda och den vikning som jag visste att hon gillade allra mest var bok kortet. Så här blev resultatet:

Jag har använt papper ifrån G.C.D Studios som heter Ella Blue. Kanterna är rivna och chalkade med Vintage Photo. Bakom motivet har jag använt en spetsdie från Cheery Lynn. Blomdekorationen är en blandning mellan rosor, cherry blossoms, blad och kvistar som jag bundit ihop och sprayat med Glimmer Mist Gold för att få ett glittrande skimmer. Den silvriga korkskruvsliknande dekorationen är köpt på Magnolia butiken.

Stämpeln kommer från Magnolia och den är målad med Promarker samt glittrad med Stickles Crystal. Jag har stansat ut motivet med en Nellie Snellen die. Runt kanten har jag först chalkat, därefter glittrat kanten med Stickles Platinum.

Som Knytning har jag använt ett blått Vintage band. För att fästa bandet har jag satt dit brads på varje sida från Basic Grey. Jag har hängt en liten hjärt charm under med texten "made with love".

På sidan har jag stansat ut texten "Älskade mor" i alfabetet Metro. På kanten har jag fäst en bård från en Martha Stewart stans. 

På insidan av kortet har jag gjort en hälsningsruta med en Nellie Snellen die samt stämpel från Reprint och Bildmålarna.
 
Jag letade efter en speciell stämpel att ha inne i kortet och föll för den här när jag såg den, då jag tyckte den passade så bra med texten Queen of hearts - för det är min mamma. Stämpeln kommer från Crafty Individuals och den är stämplad på samma papper jag använt på framsidan fast på dess baksida. Mammas favoritfärg på rosor är gula och bladen och fjärilarna är från Marhta Stewarts stansar. 
 
Kortet blev mycket uppskattat, och det var jättekul att färdigställa. 

Ha en härlig torsdag. Jag är ledig och tänkte försöka pyssla lite. 

Kram


 
 
6 kommentarer:

 1. Jättefint bok kort du har gjort!!! Stämpeln du har invändig i boken, var har du köpt den? Den var väldigt fin.

  Det blev inget pyssel idag, jag har varit ute och pysslat i trädgården mest hela dan eftersom det blev så fint väder... Men på lördag blir det massor med pysselshopping istället :-)

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Det var fint med bradsen som fäste för bandet!

  På lördag blir det shopping!
  // Lisa-Lilly

  SvaraRadera
 3. Hej på dig:)

  WOW vilket Bok kort du bjuder på med en massa härliga detaljer och underbara färger:) Mycket snyggt och jag gillar ditt Bok kort massor:)

  Det fanns mycket snyggt ögongodis här så kul att få titta in:)

  Tusen tack för besöket hos mig och dina trevliga rader det uppskattas mycket:)

  Jag har lagt ut lite flera ljus i dag och en förklaring på hur jag gör dom:)

  Önskar dig en jättetrevlig fredag och helg:)

  Pyssel kramar från Lilla Inger:)

  SvaraRadera
 4. Så snälla rader du hade lämnat hos mig blev mycket GLAD och det uppskattas mycket:) Tusen tack:)
  Har lagt till dig till min blogg lista så jag kommer garanterat komma tillbaka till dig vill jo inte missa allt det fina som du skapar:)

  Ha en underbar och skön söndag och vecka som kommer:)
  Var rädd om dig !

  Massor med kramar från Lilla Inger ♥:)

  SvaraRadera
 5. Hej och god morgon på dig:)

  Å VAD JAG GILLAR DIG:)

  Så himla trevligt att ha besök i från dig man bara myser när man läser dina rader:) Vet inte om jag förtjänar så snälla och trevliga ord men TUSEN TACK och det uppskattas mycket:)

  Trevligt att du gillar mina saker som jag gör:)
  Är mycket glad att du hittade till mig och så bra att jag har dig på min blogg lista nu:)

  Ha en underbar dag och önskar dig allt det bästa:)

  Massor med kramar från Lilla Inger ♥:)

  SvaraRadera
 6. Jag är lycklig ägare till detta underbara kort!!!Tusen tack underbara dotter! Tack även för de fina tankar du hade när du gjorde kortet!
  Stor Kram Mor

  SvaraRadera