måndag 13 februari 2012

Bokmärken

Hej fina måndag!

Jag hoppas ni haft en bra helg. Jag har vilat och pysslat lite. Det är så avkopplande.

Jag fick en beställning på två bokmärken och mottagarens stora intresse är träning och hälsa, så det fick gärna gå i det temat. Det var inte en så lätt uppgift och jag visste inte riktigt hur jag skulle symbolisera det på bästa sätt. 

Då kommer jag på en stämpel jag köpte innan jul till julkorten, den från PaperMaze som definierar orden Jultomte och Julklapp bland annat. Varför inte göra en liknande med text utskrivet från datorn som definierar orden träning och hälsa! Jag letar upp orden och skriver ner definitionerna på dessa. Så fick det bli och sen gjorde jag två olika sorters bokmärken. 

Det första gjorde jag som ett traditionellt bokmärke där jag använde vit cardstock som stomme och papper från Panduro.
Stämpeln kommer från Magnolia och den är målad med Promarker och Polychromos pennor. Strumporna är glossade med Glossy Accents och sen har jag använt Stickles Stardust på spetsen.
Upptill i bandet har jag hängt en liten älv charm i en bit ståltrpåd med pärlor på.
På baksidan har jag stansat ut mottagarens namn med alfabetet Storybook.
Det andra bokmärket gjorde jag i form av ett hörn och cardstock i beige och mönsterpapper är från Panduro. Upptill har jag satt en bit Paper tape.
Stämpeln är från Kenny K och den är målad på samma sätt som ovan. Lite glossy på skor och lite glitter i hår.
Ibland är det svårt att veta hur man ska börja, men när en idé kommer så går det andra så mycket lättare. Jag hoppas de blev nöjda med resultatet.
Ha en bra start på nya veckan!
Kram 1 kommentar:

 1. Åsa, Du är bara bääääässsst....!!!!!
  Jag har inte ord för att beskriva hur imponerad jag är över din kreativitet och dina härliga ideer. Det finns ingenting du INTE klarar av. Det är så lätt att rekommendera alla vänner och bekanta att dom ska beställa kort av dig! Och vilken fin blogg du har, den talar för sig själv. Bloggen ger dig Pluspoäng...ha,ha!

  Emma blev jätteglad för bokmärkena.Nu blir det lite roligare att göra läxan när hon öppnar böckerna och möts av ett leende ;)

  Tack snälla Åsa!
  Sköt om dig, Du är värdefull!
  Kram från Kerstin

  SvaraRadera