torsdag 2 februari 2012

En ros till dig

Nu var det ett tag sedan igen. Jag har gjort en del kort, men kan inte visa dem riktigt än då de inte är levererade till mottagarna. Men snart så. Däremot satt jag igår och idag och gjorde ett enkelt kort för att testa några nya saker jag köpt. Kortet tillägnar jag till just Dig som kommer och hälsar på mig. En ros till Dig!

Papperet är från Panduro och är dubbelsidigt så jag rev till ett hörn från samma papper och använde "baksidan".

Ett litet blomhörn där blommorna har fått Stickles Stardust på sig. 


Stämpeln är en ny tjej från Magnolia och den är målad med Promarker samt MCP-teknik. Spellbindern runt motivet är också ny och jag har velat ha dem länge, men inte köpt dem förrän nu. Swirl stämpeln runt motivet är från Panduro. På en bit wellpapp har jag målat med Crackle Paint Picket Fence och så har jag äntligen hittat gasväv - som jag har letat. Men på ett apotek i Stockholm fanns den. Lycklig var jag när jag fann den. Tycker det blir en så fin effekt med den. 


Ha en fortsatt, lite snöig, torsdag!

Tack för att Du tittade förbi. 

Kram4 kommentarer:

 1. Hej på dig kära Åsalill vännen:)

  Underbart härligt kort i härliga färger och ett urgulligt stämpelmotiv:) Med denna kombination så kan det jo inte bli annat en kanonbra:) Jag gillar massor:)

  TACK SNÄLLA för ditt Grattis till mitt nya DT uppdrag så snällt av dig:) Å jag blir så GLAD att du tänker följa med och se vad som händer:)
  Uppskattar det jättemycket:)
  Att du tycker att jag är duktig på att skapa värmer mycket och är ett mycket STORT komplimang att få som jag tar till mig :)

  Håller på med något helt nytt som blir klart till nästa fredag som jag gjort för första gång:) Tror det är något som många kommer tycka om och det är användbart också :)

  I dag vid lunch tid så kommer mitt första DT uppdrag hos Nettan så det blir kul :)

  Vad glad jag är att du gillade mina ljus, tändsticksask och nobless ask :)

  Ha det gott och önskar dig en jättetrevlig fredag och helg:)

  Massor med kramar tillbaka till dig från din Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 2. Supersött kort med många fina detaljer och fina färger!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig finaste Åsalill vännen:)

  STORT TACK för dina mycket trevliga rader om min rosa barnvagn, blev så GLAD att du gillade den och tack för att du hälsade på och lämnade spår efter dig det uppskattas mycket:)
  Det tar ganska lång tid att göra en barnvagn men jag njuter av att se något växa fram så det gör liksom inget att det tar tid:)

  Ha det gott och önskar dig en jättetrevlig torsdag:)

  Massor med kramar från Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 4. Här är jag igen på dig kära Åsalill vännen:)

  Så himla trevligt att du har varit hos mig igen jag gillar verkligen att få besök i från dig:)
  Vad kul att du tyckte om mitt album som jag hade gjort har gjort två stk till som jag lägger ut på bloggen i dag:) Tyckte så mycket om att göra dom så det blir nog flera också:)
  När man håller på med något så dyker det upp idéer i mitt huvud och då måste jag bara testa på !
  Sen om det blir något bra till slut och om andra tycker om det jag gör det är jo otroligt kul och trevligt och jag blir självklart mycket glad:)

  Tack snälla också för din omtanke jag försöker att ta det lugnt och vila i mellan men i bland så har jag svårt för det! Men jag jobbar på det jag lovar !!!!

  Ha en underbar söndag och vecka som kommer:)

  Massor med kramar från Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera