lördag 21 april 2012

40-års kort

För en tid sedan gjorde jag ett 40-års kort som en kollega hade beställt, och det blev när jag började skapa det ett kort i rosa toner. Jag har oftast inte hela kortet färdigt i huvet innan jag börjar, utan brukar börja med att färglägga och sedan lägga dit papper och detaljer eftersom. Så här blev kortet:
 
Papper kommer från Panduro, även textpapperet. Staket och blomma kommer från Magnolia. Ett rosa spetsband, gasväv, en tag med lite snöre i och ett silverhjärta fick bli några detaljer på detta kort.
Motivet är från Magnolia och är färglagd med Promarker samt Polychrome pennor som suddats ut med ett lösningsmedel, så kallad MCP-teknik. Kolla in Asamias fina beskrivning av tekniken. Runt motivet har jag även stämplat med nya stämplar från Stempelglede - Vintage Garden.
Jag har dekorerat med rosa och vira rosor i olika storlekar. Dessa är glittrade med Stickles Stardust och lite vit Crackle Paint. Jag har även använt den vita färgen på några ställen på kortets kanter vilket kanske inte syns. 

Jag önskar Dig en fin lördag och tack för att Du tittade förbi. 

Kram

3 kommentarer:

 1. Helt underbart kort!!! Fina färger och val av papper. Hur du har satt ihop kortet med rosor och allt är så himla snyggt.
  Motivet är så fint målat!!
  Hoppas även du får en fin lördag.
  Kramis

  SvaraRadera
 2. ÅÅH SÅÅ BEDÅRANDE SÖTT KORT, så snyggt färglagt söta Tilda och så har du dekOrerat det sååå snyggt, ME LIKE :)

  TREVLIG HELG!!

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Kortet är riktigt fint! Det ser välarbetat ut och jag tycker att du har lyckats. Färgerna är jag också förtjust, att så härligt kort att se på. :)
  Kram

  SvaraRadera