onsdag 25 april 2012

Klipp klipp med saxen

Idag tänkte jag visa ett 70 årskort jag gjorde för ett tag sedan. Färgerna jag valde var grönt och beige och så här blev det:
Papperet vet jag inte riktigt var det kommer ifrån, men jag hittade det i min allt för stora papperslåda! Staket, kantstans, blom swirl och blomma kommer från Magnolia - känns som jag använder dem på alla mina kort ;) Gillar dem mycket bara just nu. Klockan är en die från Tim Holtz som jag haft ett tag men inte använt. Lite gasväv fick även följa med på detta kort.

Motivet kommer från Magnolia och jag försökte mig på att måla med Distress Ink dynor igen. Det är lite klurigt att få de exakta färgerna när man inte är van, men det är bara att öva antar jag. Lite Glossy Accents på skorna och lite Glitter Stickles Diamond på blommorna. Runt kanterna har jag stämplat med stämpel från Stempelglede - Vintage Garden.
 
Lite blommor i hörnet som är glittrade och blad die:n är också från Magnolia
I hörnet fäste jag en sax då mottagaren har varit frisör i många år. Tyckte det blev en rolig detalj på kortet. 


Tack för att Du tittade förbi och ha en fortsatt fin vecka!


Kram 

3 kommentarer:

 1. Men ååh jösses vilket underbart vackert kort med söta Tilda, jag älskar hur du dekorerat kortet och såå fint med sax charmsen, gillar mycket :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Hej på dig kära Åsalill vännen :)

  Man fullständigt tappar hakan när man kommer hit du är helt makalös fantastisk på att få det till jag är så grymt imponerad av ditt skapande du är helt otrolig:) Älskar ditt kort det är hur snyggt som helst :)

  Vad trevligt att du gillade mina burkar som jag lindat jag tycker det blir så fint när man använder sig av snöre :)

  Nåldynorna är mycket tacksam att göra med rester av band, spets och annat då det inte går åt så mycket material där så tacksamma att göra och roliga:)

  Blir så GLAD att du gillar det jag gör tack snälla :)
  Å du är lika duktig på det du gör ska du veta !!!!!

  Man hälsar på och uppdaterar sin blogg när man har tid, lust, ork och möjlighet. Om det blir ett måste så är det inte kul och då fyller det heller inget trevligt syfte eller hur !!!

  Tack snälla jag mår bra och hoppas att du också har det bra och mår bra:)

  Önskar dig en jättetrevlig fredag och helg :)

  MASSOR MED STORA KRAMAR från Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 3. Underbart fint kort med så många härliga dekorationer på!

  Önskar dig en härlig helg!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera