söndag 6 maj 2012

Alice och Agnes

Hej på er! Hoppas ni haft en härlig helg. Jag har bara vilat och pysslat klart två beställningskort som jag tänker visa lite senare. 

Jag tänkte däremot visa två dopkort som jag gjorde klar för en tid sedan till två tjejer. Jag gjorde dop klänningen igen, då jag tycker den passar så bra och den är även rolig att dekorera. De blev ganska lika varandra, så jag väljer att visa delar från båda nedan.
Vit cardstock med chalkade kanter samt olika spets på ärm, liv och nederkant. Fjärilsstans från Martha Stewart och bokstäverna i namnet är en Quickutz från alfabetet Metro.
Jag har blandat lite rosor, rosknoppar, ljung samt en dekorationsnål. Bladen är en die från Magnolia. Under buketten har jag fäst en charm i form av små fötter på det ena kortet, som jag på det andra fäst uppe i vänster hörn. Små rosor fick bli dekoration på ovansidan av spetsen. 
Insidan är dekorerad med papper från Panduro, söta stämpeln med fötter och hand samt text stämpel från Kort och Godt.
Dopstämpeln kommer från Lili of the Valley och är målad med Promarker och runt motivet har jag lagt lite Disress Ink Pumice Stone. Fönstrets glas har fått lite Crackle Accents på sig.
 
Ha en fortsatt fin söndagskväll!
 
Kram
 
 
 


4 kommentarer:

 1. MEN ÅHH JISSES SÅ FINA DOPKORT, HELT UNDERBARA, så snyggt dekorerade och vilken söt dopstämpel, ja jösses jag älskar dom bägge två , supersnygga :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Jättefina dopkort!!

  // Jessica

  SvaraRadera
 3. Makalöst vackra dopklännings kort!
  Älskar dessa dopklänningar!
  Dina blomdekorationer helt underbara!

  Ha nu en härlig vecka!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 4. Mysig blogg med massa gulliga kort! önskar jag var lika pysslig :D

  SvaraRadera