måndag 24 september 2012

Hipp Hipp Hurra

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Jag känner mig bara så trött. Kände mig helt färdig när jag kom hem från jobbet förra onsdagen. Kroppen orkade inte mer. Jag var hemma och vilade i två dagar. Ibland behöver jag det för att orka med allt annat som ska göras. Jag har pysslat lite de stunder jag orkat och gjorde klart det tredje dopkortet som jag fick i beställning till helgens dop av min väns son. Två var beställningar, ett var från mig. Jag kommer att visa dem så småningom. Dopet var jättefint och det blev lite sol på eftermiddagen.

Jag gjorde ett kort i somras till en vän som fyllde år. Det tänkte jag visa för Dig idag.
 

Papper kommer från Maja Designs underbara papper Vintage Summer Basics. Älskar dem. Wellpapp, gasväv och en kakservett fick plats bakom motivet.
 
Blommor i hörnet som jag lagt vit Crackle Paint på samt lite Stickles. Bladen och hjärt swirlen är dies från Magnolia.
Motivet är från Magnolia och jag har målat med Promarker samt Polychrome pennor. Runt motivet har jag stämplar från Stempelgledje samt Crafty Individuals. Kantstansen nedtill är också en die från Magnolia.
I högra hörnet har jag ett trähörn från The Dusty Attic som jag målat med Crackle Paint. Jag gillar dessa hörn och den krackelerade färgen ger den en mer vintage känsla som jag gillar.


Tack till Dig som tar dig tid och skriver en rad till mig. Det gör mig glad :)
 
Kram

4 kommentarer:

 1. Åh vilket underbart vackert kort! Tokgillar färgerna, detaljerna och den underbart söta stämpeln :)

  SvaraRadera
 2. Vilket ljuvligt vackert kort du har gjort!
  Så fina dekorationer och vackra färger!

  Ha en bra vecka!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  ja så är det ju ibland att man är extra trött och nu så är hösten intågande så blöir mörkare och mörkare och man blir ju trött av det också, så vila och ta´t lugnt :)

  UNDERBART ljuvligt kort med söta Tilda, då får ju till alla dekoratioenr och detljaer så himla snyggt, gillar mycket :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera