söndag 9 september 2012

Thirty Thirty

Så har det gått ett tag sedan mitt förra inlägg igen. Jag tänker hela tiden att jag ska hinna  uppdatera ofta men tiden räcker inte riktigt till. Jag ska försöka bli bättre. 

Jag fick ganska tidigt av året en beställning på två 30-årskort till en tjej och en kille som skulle vara klara nu i augusti/september. Jag gjorde klar dem för en tid sedan och jag tänkte visa kortet till tjejen idag. 
Kortet valde jag att göra i grönt och rosa. Motivpapperet är köpt i USA. Jag har använt wellpapp med lite crackle paint, gasväv, samt lite beige spets.
På ena sidan har jag lite blommor och pyntebär som jag glittrat med Stickles Stardust. Utan glitter på blommorna känns de så nakna.
Det söta stämpelmotivet kommer från Lili of the Valley. Jag har målat henne med Promarker samt Polychrome pennor. Glitter såklart på blommorna.
På högersidan har jag satt en vit tag med lite snören på samt siffror från alfabetet Chandelier. Under har jag använt en trä skylt från The Dusty Attic som jag färgat med Crackle Paint. På den har jag klistrat fast bokstavs stickers.

Jag återkommer snart med det andra 30-årskortet. Tack för att Du tittade förbi. 

Kram
 

4 kommentarer:

 1. Vilket härligt kort!
  Gillar tagen som sticker fram med siffrorna på och den lilla träskylten, super snyggt!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart kort! Även jag gillar tagen och den lilla träskylten :) Fin färgkombo :)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. ÅHH vilket underbart vackert 30års kort, underbart motiv :)

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Jätte fint kort. Söt stämpel :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera