torsdag 14 februari 2013

Always on my mind - forever in my heart

Idag är det Alla ♥ Dag och jag tycker om att kunna ge bort en uppskattning till någon jag tycker om. Då jag legat hemma och varit sjuk den här veckan är jag glad att jag lyckats få till ett kort till min sambo som jag tänkte dela med mig av idag. Jag håller på att experimentera med att ta bilder just nu och försöker lära mig att använda ett minifotolabb som jag fick i julklapp ifjol, men inte använt så mycket. Bilderna blir bättre, men det är lite övning för att få till de bästa bilderna med ljussättning och allt. 

Kortet blev iallafall så här:
 
 
Jag har använt vit cardstock och papper från Panduro. De små tags/biljetterna på högersidan kommer från ett papper från Maja Design - Vintage Summer.
Stämpeln kommer från Magnolia och jag har målat med Distress Ink färger och vattenpensel. Jag har använt lite Stickles Stardust på spetsen och hårbanden. Runt motivet har jag stämplat med andra stämplar från Magnolia. Textstämpeln kommer från Gummiapan.
 
Rosor och pyntebär ovanför en bit spets och bladen och hjärt swirlen kommer från Magnolia. Jag har lagt lite Crackle Paint på rosorna. Gillar den effekten vilket Du borde veta vid det här laget :)

Jag hoppas Du får en fin Alla ♥ Dag hur Du än firar den. Tack för att Du tittade förbi.

Kram3 kommentarer:

 1. Ett helt underbart kort!!! Så mycket fina detaljer. I LIKE! Motivet är så fint färglagt.
  Tack söta du för din kommentar hos mig :)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. WOOW såå vackert kort! Gillar ju biljetterna som sticker ut och lager av alla papper, snyggt med blommorna, spetsen ja jisses allt är ju bara såå underbart fint :)

  HA EN HÄRLIGT HJÄRTLIG DAG :)

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Åh så fint, du är ju så duktig på att få till det där extra, tags, blommor osv. Glad alla hjärtans dag. Kram pillan

  SvaraRadera