fredag 1 februari 2013

Du finns i mina tankar

Ibland blir en beställning på ett kort så mycket mer. En tanke, en reflektion och en känsla. Att förlora någon är förfärligt. Att förlora ett barn borde inte finnas och jag kan inte säga att jag förstår, men jag kan känna smärtan och sorgen i det hela. 

Detta kort skulle bli till denna vän som förlorat sitt barn strax innan jul. Jag gick in i en känsla, och känslan avspeglade sig i kortet. Det är lite smärta, men ljuset i kortet reflekterar hopp och tro och att det blir ljusare, när det mörka lagt sig. Rosen är svartröd, men glittrar. Efter regn kommer solsken, heter det inte så! Så här blev mitt kort:
 
Jag har använt vit cardstock och mönsterpapper från Magnolia. Bård kanten, staketet samt bladen är dies från Magnolia. Andra dekorationer är wellpapp, gasväv, kakservett, spets samt halvpärlor.
Motivet kommer från Magnolia och jag har målat med Distress Ink dynor och vattenpensel. På spets och ros har jag lagt Stickles Stardust. Texten på sidan kommer från Gummiapan.
Blomhörnet pryds av rosor, pyntebär samt pärltråd. Jag har även lagt lite Stickles samt Crackle Paint på rosorna.
På staket och tag har jag stämplat med en poststämpel från Magnolias senaste stämpelkit. En liten ängelcharm har jag hängt i ett snöre i tagen.
 
På insidan har jag skrivit en text som beställaren ville ha med i kortet. Den är så fin och lyder:

Trots att tårar faller torkar inte själen ut.
Trots att hjärtat blöder, tar livet inte slut.
Trots att allting rasar, fortsätter läpparna att le.
Trots att man är förblindad av sorg,
fortsätter ögat ändå att se!

Idag skänker jag en tanke till de som förlorat någon och ger samtidigt en tanke till mina nära och kära som finns här för mig! Ni betyder allt! Ta inget för givet!

Kram
5 kommentarer:

 1. Underbart att du får in dessa tankar och känslor när du gör korten. Det är fin förmåga du har. Kortet är helt underbart. Man blir tagen av stundens allvar...
  /K

  SvaraRadera
 2. Ett vackert kort, fint med ljusa färger.
  Ängeln och texten passar perfekt.
  Ha en trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. SÅÅ vackert kort, såå fin text.
  Man ser att du har gått in för detta kort med hela ditt hjärta,
  underbart!

  BAMSEKRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Så sorgligt och så vackert..
  /Lisa-Lilly

  SvaraRadera
 5. Ett otroligt vackert kort! Älskar dessa softa färger.

  SvaraRadera