onsdag 17 april 2013

Vintage ägg

Jag är ledsen att det blivit så dåligt uppdaterat här på sista tiden. Jag har varit i en blogg och skaparsvacka som gjort att jag inte haft någon ork eller inspiration. Det har varit lite mycket runt i kring som påverkat mig och jag hoppas det sakta ska ta mig tillbaka, då att pyssla är en del som får mig att må bra!

Då jag inte skapat något nytt, så visar jag här idag ett altrat ägg som blev gjort till Molly bloggen, men som inte hann visas. Då jag älskar vintage, blev mitt ägg i den stilen. Det ligger fortfarande kvar på bordet i vardagsrummet :)
 
Jag har valt att måla hela ägget med Crackle Paint - Picket Fence, för att få den att krackelera och se sådär vintage aktig ut. Jag har sedan strukit fast ett gammalt bokblad med Decoupage lim på ovansidan. På äggets undersida har jag satt fast ett spetsband runt om och på ovansidan pryder en pärltråd runt hela. 
 
Jag har dekorerat ovansidan med gasväv som jag färgat med lite Crackle Paint. På sidan har jag fäst en pärlhönefjäder samt en fjäder från Bella Blvd i färgen Cream.
 
Den stora vita tygblomman kommer från Petaloo. Andra dekorationer är vita rosor, brun körsbärsblomma, Magnolia Berries, pin, fjärilsstans från Marhta Stewart, charms i form av nyckel med lås och fågelbur, Pearl Spray samt en blad die från Magnolia. På blommor och fjärli har jag lagt lite Vintage Photo samt Stickles.

Tack för att Du tittade förbi och inte glömt bort mig. Det betyder mycket!
 
Kram
Åsalill
 

3 kommentarer:

 1. Hejsan vännen,
  jadu så är det ju ibland att man inte orkar eller har lust med varken bloggen eller skapandet, så är det för mig också för tillfället. Men det får ta den tid det tar, så kommer nog lusten och orken tillbaka.

  Fantastiska påskägg du har gjort, vilka detaljer, blir ju alldeles stum, SUPERFINA!!

  HA DET SÅ GOTT OCH TA VÄL HAND OM DIG!!

  BAMSEKRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Åh så snyggt! Hade verkligen passat hemma hos mig ;-) visst är det så att man emellanåt kommer i både blogg och skaparsvackor, men så småningom brukar det komma smygande tillbaka som tur är.. ;-) roligt att du hälsa på igen, gör absolut inget om det dröjer ett tag emellan, bara så roligt att du kommer tillbaka :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Väldigt vackert - på alla sätt!
  Kram

  SvaraRadera