måndag 27 maj 2013

Kugghjul

Nu börjar jag snart bli färdig med studentkorten. Har endast ett kort kvar att göra. Det kort som jag visar idag var en beställning till en kille som tar studenten.
 
 
Jag har använt mönsterpapper från Basic Grey. Kanterna är rivna och chalkade med Vintage Photo. Klockan är en die från Tim Holtz. Jag har fäst en tag på sidan med blått och gult organza band i. Andra dekorationer är wellpapp med Crackle Paint, gasväv samt halvpärlor.
 
Stämpeln kommer från Magnolia och den är målad med Distresser. Skor och mösskant är glossade och glaset är krackelerat. Runt motivet har jag stämplat med poststämplar samt en klockstämpel. Swirlen i kanten är en ny die från Whimsy Stamps som har blivit en ny favorit.
För att få in lite "student färger" har jag valt blommor i gult och blått och under har jag den andra delen av Whimsy Stamps swirl die. Gillar!
Mina älskade kugghjul fick dekorera hörnet på kortet och de är gjord med metalltejp,  svart akrylfärg samt alcohol inc som jag färgat in dem med. Sen är de präglade i en embossingfolder för att få lite struktur. Jag har även lagt på lite vit Crackle Paint efteråt.

Tack för att Du tittade in idag!

Kram
 

5 kommentarer:

 1. Så snyggt!! Gillar alla lager och speciellt kugghjulen :)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Men WOOW såå läckert studenkort!!
  ÅHH du har fått allt så himla snyggt, tagsen , kugghjulen, blommorna och alla fina svirvlar.
  Såå snyggt med lack på skorna!!

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Vilket snyggt studentkort! Tycker det är så svårt att göra kort till killar då mina kort alltid blir så feminina, men du har verkligen lyckats! tack för inspirationen, den kan behövas när jag ska göra ett studentkort till en kille! :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Väldigt snyggt studentkort till en kille! Där måste beställaren varit nöjd. Ha en trevlig kväll. Tack för dina fina hälsningar hos mig, roligt att du gillar det jag gör. Kram

  SvaraRadera
 5. Alltså det är toksnyggt!!!

  SvaraRadera