tisdag 4 juni 2013

Och den ljusnande framtid är vår!

I helgen har jag varit i Stockholm och träffat mina vänner som jag lärde känna när jag gick på Högskolan. Det har varit en supermysig helg och jag känner att jag fått ny energi. Jag känner mig lyckligt lottad som fått lära känna dem och jag önskar vi bodde närmare så vi kunde ses oftare. Att hitta genuint fina vänner är svårt, men när man hittar dem, ska man inte släppa taget. Tack för att jag fått lära känna er ♥

Idag visar jag studentkort tre. Håll till godo!
 
 
Kortstommen har jag gjort med min nya die som kommer från Go Kreate. Papper kommer från Maja Design Vintage Spring Basics. Några av dekorationerna är kakservett, spetsband, hjärtdie från Magnolia samt en die i form av en lyktstolpe från Whimsy Stamps. Fjärilen och ramen med datumet i är die:s från Cheery Lynn.
 
Studenttjejen kommer från Magnolia och jag har färglagt den med Distresser. Lite gloss på skorna och mösskant samt Stickles på klänning, glas och blommor. Runt motivet har jag lagt Liquid Pearls.
Ett litet blomhörn med en swirl die från Whimsey Stamps samt en pärltråd jag bundit runt och fäst på undersidan.

Ha en fortsatt fin vecka och tack till Dig som besökte min sida idag!

Kram
 

7 kommentarer:

 1. Så himla fint kort, kan inte sluta titta på alla vackra detaljer!! Så himla fint har du färglagt stämpeln och tillsammans med dekorationerna och de vackra papprena blir detta kortet så vackert!! :)

  SvaraRadera
 2. Alldeles underbart studentkort! Din färgläggning är toppensnygg och du är så duktig på att dekorera. Tänk om jag fick ihop några kort också men jag bara färglägger och färglägger.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åhhh så himla fint!!! Helt makalöst fint!!

  SvaraRadera
 4. Wow vad fint!
  Tack för en mysig helg, fining!
  Stor kram från Bullen

  SvaraRadera
 5. Studentkort har du minst sagt talang för att knåpa ihop vilket är otroligt roligt att se! :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. ÅHH vilket otroligt vackert studentkort!!

  Kram Majsan

  SvaraRadera