tisdag 29 oktober 2013

Vintrigt julkort

Idag visar jag ett vintrigt julkort på Scraplagret och Du kan kika in HÄR för att se en utförligare produkt beskrivning. Jag har gjort kortet i blått och silver och jag gillar den färg kombinationen.
Jag har använt mönsterpapper från Maja Design och den nya serien Vintage Autumn Basics. Jag älskar verkligen dessa papper. De är så fina och användbara. Kanterna har jag färgat med Distress Ink Walnut Stain. Klockan är en die från Tim Holtz och granarna är en die från Magnolia. Snöflingorna på sidan är mitt senaste köp och jag gillar dem jättemycket. De kommer från Joy Crafts.
Stämpelmotivet kommer från Magnolias nya vinterkollektion och den heter Puppy Love Tilda. Jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På skor, tag och lacksigill har jag lagt lite Glossy Accents. På spetsen har jag lagt Stickles. Runt motivet syns svagt några snöflingor och dessa samt texten God Jul kommer från ett Clearstamps ark från You Do.
På granarna, klocka samt snöflingor har jag lagt lite av en färg som heter Glitter Snow för att få en härlig snöeffekt.
Mina blomdekorationer består av en stor vit krysantemum, rosor samt silvriga pyntebär och kvist från Magnolia. Jag har lagt vit Crackle Paint på dessa samt Stickles. Runt kanten på papperet har jag lagt små streck med en vit penna för att få en känsla av en sydd kant. Det är enklare att göra än att ta fram symaskinen och sy ;)

Tack för att Du kikade in och ha en fin vecka!

Kram


 
Men det här kortet vill jag delta i följande utmaningar: 
Tilda´s Town - #76 - Bling
Time for Magnolia Challenge - #32 Christmas with a doily

4 kommentarer:

 1. Vilket underbart kort!!! Med en lika underbar färgläggning, sååå fint!!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Beautiful card, love the colors and all details. Thanks for joining us @ Tilda's Town this week!

  SvaraRadera
 3. Wowwwwwww prachtige kaart heb je gemaakt. Mooie details. Bedankt voor je deelname bij TFM. Groetjes Marga.

  SvaraRadera
 4. Så vackert julkort! Håller med om att den färgkombinationen är så snygg! Passar så bra på julkort, blir den där vintriga känslan. Jag har köpt den snöflingediesen, det både ju gott om du är så nöjd med den :-) i morgon är det dags för scrapmässa för min del.. Får se vad som får komma med hem. Kram Pillan

  SvaraRadera