tisdag 21 januari 2014

Scrap tools

Det fortsätter att snöa ute och vinterlandskapet breder ut sig. Det är vackert, ljust och rofyllt på något sätt. Eller vad tycker Du?

Idag visar jag en altrad burk på Scraplagret. Kika in HÄR för att få mer produktinformation.

På mitt pysselbord ligger de verktyg jag använder mest utspridda efter varje alster jag gör. Jag har länge tänkt att fixa en snygg förvaring till dessa så att de har en bra plats på mitt bord. En gammal burk det varit bakpulver i fick en makeover och resultatet blev lite gulligt rosa och kärleksfullt!

 
Jag har klätt min burk med mönsterpapper från Magnolia. Upptill och nertill har jag satt en kant med olika spetsar. Stämpelmotivet kommer från Magnolia och jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På hjärtat har jag lagt Glossy Accents och på spetsen lite Stickles.
På sidan av motivet har jag fäst några blommor.
 
Bokstäverna är från ett stickers ark.
 
På baksidan, där papperet möts, har jag fäst ett papper under och sedan rullat upp kanterna så att det - utan att jag tänkte på det - nästan ser ut som en skjorta. Jag har dekorerat med rosa brads samt fler rosor.
På sista sidan har jag fäst en swirl med halvpärlor.
Jag har lagt lite tyg i botten för att verktygen ska komma upp en bit. Äntligen blir det lite ordning och reda för mina favorit verktyg!

Ha en fin dag!

Kram4 kommentarer:

 1. Ow Tilda looks so lovely! Great details too! Hugs,
  http://littlecreass.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Men så söt burk!! Det klart att våra dyrgripar ska förvaras på bästa ( o i detta fall sötaste)sätt ;-) så mycket fint du dekorerat med.. Skulle du få idetorka ngn gång så är den ju perfekt inspiration. Hoppas du kryat på dig fr förkylningen nu. Trevlig lördagskväll. Kram

  SvaraRadera
 3. Fint gjort! Jag funderar på att också göra en burk, med syfte att samla hemmets pennor som i nuläget ligger lite varstans.
  Tack för inspiration.
  Kram

  SvaraRadera