söndag 26 februari 2012

Skakkort

Idag visar jag er mitt allra första skakkort. Det var lite pillrigt att göra, men det blev ett kul resultat och jag tror att lilla Nora tyckte om kortet. Hon fyllde 4 i slutet av januari och jag hade även här tänkt att göra ett skakkort till henne sedan länge tillbaka. Det var så roligt att se hennes ögon när hon såg att hon kunde skaka på kortet.
Papper kommer från Panduro och alla dies (staket, hjärt swirl samt Dolily flowers) kommer från Magnolia. Jag älskar staketet, det blir så fint med det. Jag har även här använt mig av wellpapp som jag målat med Crackle Paint Picket Fence samt gasväv under själva skak delen. Namnet Nora är utstansat med alfabetet Metro och 4:an med alfabetet Chocolate.
Ett litet blomhörn med rosor, cherryblossoms samt rosknoppar som är glittrade med Stickles Diamond. Bakom syns hjärt swirlen och nedan en Doily flowers med en halvpärla i.
Motivet kommer från Magnolia och är målad med Promarker samt MCP teknik. Därefter har jag stansat ut bakgrund, ram samt en plast med en Spellbinder. Jag har lagt fästkuddar runt hela ramen och fyllt med glitter från Martha Stewart.
Så här ser det ut när man skakar på kortet.
 
Tack för att du tittade förbi. Ha en fin söndag!
 
Kram 
 
 

4 kommentarer:

 1. Å vilket fint kort, med sååå fina detaljer!Kul att du gillar min demo om MCP-teknik.

  SvaraRadera
 2. Hej och god morgon på dig kära Åsalill:)

  Nora som fick detta underbara kort måste ha blivit överlycklig:) Underbart härligt kort med underbara detaljer och färger:) Ett kort man njuter av att titta på och som man blir imponerad av:) Så himla läckert och valarbetat du är super duktig på att få det till:)

  STORT TACK för ditt trevliga besök och rader hos mig så himla snällt och gulligt av dig:)
  Trevligt att du gillade min vita flätade korg, blev nöjd med den själv och håller på med flera i andra färger:)
  Jag älskar att göra blomdekorationer och det är kanske därför dom blir som dom blir:)Men blir super glad att du och andra tycker om:)

  Önskar dig en jättetrevlig måndag och vecka som kommer:)Ta hand om dig du med!!!

  Kramar från Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 3. Hej igen på dig kära Åsalill vännen:)

  Blir åter igen GRYMT imponerad av ditt kort när jag kommer hit igen du är MYCKET DUKTIG och det du gör är så valarbetat :) Man ser att det ligger tid och kärlek i det du gör:)

  Blev JÄTTEGLAD för dina ord om "Albumet" till mitt barnbarn:) Så trevligt att du gillade det:) Å STORT TACK för alla underbara komplimang som värmer så mycket :)

  Ha en underbar dag och kramar från Lilla vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 4. Så fint. Du är verkligen super duktig. =) Kram

  SvaraRadera