tisdag 22 januari 2013

Ett litet Grattis kort med kärlek

Jag vill så gärna hinna uppdatera oftare, men tiden räcker inte riktigt till. Jag har haft en del beställningskort som tagit min tid samt jobbat mycket. Men idag tänkte jag visa ett kort jag fick en beställning på för ett tag sedan. Det var till en dotter som fyllde år och det skulle vara hjärtan och kärlek från mor till dotter. Så här blev mitt kort. 
Jag har använt vit cardstock och mönsterpapper från Magnolia.Som vanligt gillar jag att använda wellpapp och tags, så även på detta kort. Kanten nertill är en kantstans från Martha Stewart.
Jag gillar den nya stämpeln från Magnolia och tyckte den passade bra till detta kort. Jag har målat med Distress Ink dynor och vattenpensel. Hjärtan och rosetter har jag Stickles Stardust på. Jag har använt en ny die från Cheery Lynn som jag använt runt motivet. Gillar den massor!
Lite blommor i hörnet som är glittrade och jag har även använt vit Crackle Paint på dem. Bladen är en die från Magnolia.

Tack för att Du tittade förbi och lämna gärna ett spår efter dig så blir jag glad!

Kram


8 kommentarer:

  1. Underbart fint kort!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  2. Vilket fint kort!!! Motivet är såå fint målat och fint med "post"stämplarna...har ju såna men glömmer alltid att använda dessa tyvärr...det är ju bara så snyggt och ger det där lilla extra.
    Gillar också CL-diesen, så fin!
    Tack för din kommentar hos mig :)
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Jättefint!! Jättesnygg "ram" runt motivet, gillar även grattis-stämpeln! Har också köpt den stämpeln och tänkte få till några alla hjärtans dag-kort.... Men som du skriver, var tar tiden vägen?? Ha en trevlig kväll. Kram

    SvaraRadera
  4. Såå himla fint kort! Tänk att få ett sånt, vilken lycka!

    SvaraRadera
  5. Sååå himla fint!! Stämpeln är så fint målad och blommorna så väl valda. Helt underbart kort!!!

    SvaraRadera
  6. Otroligt fint kort. Harmoniskt med massor av söta detaljer.

    SvaraRadera
  7. Hej Åsa, Tack för dom fina korten. Dom var jättefin å vilket jobb. Fattar inte hur du får till det. Jag återkommer. Kram på dig
    Hälsn Åsa S

    SvaraRadera