lördag 18 juni 2011

Lila bröllop

Det andra bröllopskortet är nu färdigt och levererat. Brudens favoritfärg är lila och självklart blev det ett kort i de färgerna.
Brudparet är en Magnolia stämpel som är målad med Promarker pennor. Det vita papperet bakom kommer från Panduro. Det lila papperet med rosor på i bakgrunden vet jag inte riktigt var det kommer ifrån. Jag var bara så glad att jag hittade ett papper som passade så bra till temat. Bården med hjärtan är en Magnolia die som heter Romantic lace. Spetsen bakom är en vanlig bred spets som jag lät sticka fram på sidorna för att få fram hjärtanen bättre. Datumet och namnen har jag skrivit ut på datorn och typsnitten heter Brush Script samt Mistral. Hjärtanen vid namnen kommer från den utstansade bården och passade perfekt att använda till utvalda delar på kortet. Pärlhjärtanen i hörnet kommer från Panduro.

Skor, käpp och slips är glossade med Glossy Accents och blommorna är glittrade med glitter stick Crystal. På sidorna har jag stämplat med en clearstamp från Prima i färgen Vintage Photo


Blommorna är en blandning av stora och små rosor samt Cherry Blossoms. Längs ytterkanten har jag fäst en kvist med lila små blommor på. Rosbladet är en Magnolia die som kommer från kollektionen So Special och heter Rose Leaf. På bladen har jag lagt några droppar med Gloss Gel.

Nu har jag ett bröllopskort kvar att göra till en mycket kär vän. Jag återkommer när det är klart. 
Kram

2 kommentarer:

  1. Vilken fin bukett med blommor!

    SvaraRadera
  2. Det här kortet blev kanoners!!! Gù va duktig du är!!! Du ska veta att det blev lite lila tema över bröllopet. Josefin hade lila blommor i buketten, Patric hade lila fluga o näsduk, tärnan var klädd i lila och bestmannen bar lila slips. Dessutom var det MÅNGA, som hade lila i klänningar, accesoarer (stavas det så?)och herrar med skjortor åt det lila hållet... =) Tusen tack Åsa! DU ÄR SUPERDUKTIG!!!
    /Märit

    SvaraRadera