söndag 19 juni 2011

Syskonkärlek

Jag följde en skiss från Fruarna Liljas tävling #65. Så här såg skissen ut:

 Jag gjorde ett vintageinspirerat kort och resultatet blev så här:
Papperet bakom kommer från Panduro och bilden är ett papper från Pion Design som heter Från mormors vind. Jag har en bit beige wellpapp bakom och samtliga kanter är chalkade med Distress Ink Vintage Photo. Texten har jag skrivit ut på datorn med ett typsnitt som heter Ginga. På bakgrundspapperet har jag även stämplat med några clearstamp stämplar från Butterfly Garden samt en swirl från My Paper World.
Brickorna, eller vad jag ska kalla dem, har jag stansat ut från en Nellie Snellen die och sedan stämplat med färgen Vintage Photo med en stämpel från inkido som heter Old Letter samt en stämpel från Whimsy Stamps som heter Classified Ads. Jag la på Crackle Accents för att få den att se gammal och sliten ut och då försvann all text och det blev bara ett osynlilgt blurr. Jag tyckte det blev rätt ok ändå och passade bra in på vintagelooken. 

Blommorna har jag sprayat med Glimmer mist Gold och därefter chalkat kanterna. I mitten har jag lagt en vit pärla med Pearl Maker. Bladet är en QuicKutz die som heter Leaf och kvisten är en Martha Stewart stans som heter Branch.

Jag tillägnar mitt kort till min bror som jag borde ringa till lite oftare. Kramar till dig!

2 kommentarer:

 1. Såååå många fina kort du har gjort :-)
  Vi bara måste försöka få till någon pysseldag snart. Känner att jag behöver få lite nya idéer och inspiration.

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackert kort i ren vintage-anda! Många snygga detaljer!!! Vad roligt att du ville vara med och tävla hos oss! Och välkommen tillbaka den här veckan.
  Kramar Milo

  SvaraRadera