tisdag 12 november 2013

Barnvagn

Idag visar jag en barnvagn på Scraplagret. Kika in HÄR för att få en produktbeskrivning. 

Min bror har fått barn och det finns så mycket roligt att skapa i papper och jag har gjort en barnvagn tidigare och ville även göra en till min brors son såklart. Om Du vill pröva på att göra en egen finns en mall HÄR. Jag har gjort om måtten lite för att få den större samt lagt till lite andra detaljer.
 
 
 
 
Jag har använt blå och vit cardstock och mönsterpapper från Maja Design. Till suffletten och inuti vagnen har jag använt en stans från Martha Stewart. Handtaget har jag gjort med en bit sugrör och kanterna är även det gjort med en stans från Martha Stewart. Parasollet har jag gjort av en grillpinne samt en rund die från Marianne Design.
 
Jag gjorde en liten skötväska att hänga över handtaget och den har jag gjort efter egna mått. Handtaget har jag använt mig av ett band som jag klippt bort från en tröja. Jag har använt samma band på handtag samt på parasollet. Jag klipper alltid bort dessa band i tröjor och använder dem att pyssla med.
Jag har dekorerat sidorna med en vita och blå rosor samt  Magnolias pyntebär. På dem har jag lagt Stickles Stardust.
 
Fjärilen på sidan är en stans från Martha Stewart och insidan är dekorerad med en kudde och ett täcke dekorerat med blommor, charms, spets samt halvpärlor.

Det blev en hel del bilder i detta inlägg, men jag ville visa från så många vinklar som möjligt. Den är superrolig att göra, även om det tar några timmar och en hel del tålamod. Hoppas ni vågar testa.

Tack för att Du kikade in och ha en fortsatt fin vecka!

Kram

4 kommentarer:

 1. Helt underbar!!! Och alla smådetaljer som väskan o parasollet, såå fint!
  Kram

  SvaraRadera
 2. ÅHH du milde såå bedårande fiint!!
  Vilka fantastiska detaljer att vila ögonen på!!
  Helt helt AMAZING!!

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Men herre jisses vilket konstverk!! Helt underbart vacker. Den måste de ju blivit så glada för! Nu är det snart fredag och helgen står för dörren! Wohoo! Kram

  SvaraRadera