tisdag 19 november 2013

En fröjdefull jul

Idag visar jag ännu ett julkort på Scraplagret och du hittar fler produktdetaljer HÄR.

Tänk att det snart är 1:a advent och det är verkligen en speciell tid nu framöver och förhoppningsvis kommer snön lagom till dess. Då infinner sig den rätta julkänslan enligt mig, hur jobbigt det än kan vara med mycket snö :)

 
Jag har använt mig av ett vitt cardstock som stomme och mönsterpapper kommer från Magnolia. Jag har lagt en bit gammaldags text bakom en kakservett och på höger sida sticker två textkort fram. Jag har lagt en bit vit spets över ett rött sammetsband för att inte få den så markant. Granarna är en die från Magnolia och jag har lagt Snow Glitter på dem för snöeffekt. Snöflingan på vänster sida är från Joy Crafts och jag har lagt samma snö glitter på den.
Stämpelmotivet kommer från Magnolias nya julkollektion Winter Wonderland jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På spets, blomma samt hårsnoddar har jag lagt lite Stickles Stardust. Runt motivet har jag strött lite av embossingpulvret Frantage.
 
I mina blomhörn har jag använt mig av stora röda gardenior, vita och röda rosor samt små kottar som jag hittade i en inredningsaffär. Bladen är en die från Magnolia och jag har avnänt Crackle Paint på både blommor och blad.

Tack för att du kikade förbi och ha en fin vecka!

KramMed det här kortet vill jag delta i följande utmaning:
Simply Magnolia - Over the Edge Challenge

3 kommentarer:

 1. WOW.....this is a phenomenal work of art!!!!

  SvaraRadera
 2. Your creation is just gorgeous :0)))

  Thanks for playing with us at Simply Magnolia ;0)

  Hugs Nicole

  SvaraRadera
 3. Ditt julkort är fantastiskt!
  Kram

  SvaraRadera