onsdag 30 november 2011

Mer jul...

Det var ett tag sedan nu och jag ber om ursäkt för det. Jag har inte legat på latsidan, utan pysslat mest hela tiden, men inte haft ork eller tid att uppdatera.  

Till helgen ska jag och min vän Lisa-Lilly stå på Norra Bergets årliga julmarknad och sälja altrade saker samt lite hembakat. Det ska bli jättekul, men det har tagit sin tid att få ihop allt och den här veckan är det de sista finjusteringarna. 

Jag tänkte visa ett julkort för er idag som jag gjorde för ett tag sedan.

Jag har använt ett papper som har två sidor som jag köpt i någon webbutik, kommer tyvärr inte ihåg var. Det bruna papperet är baksidan av bakgrundspapperet och kanten är en die från Magnolia.

Blommorna har fått sällskap av en kanelstång som jag knutit ett snöre kring. Det doftar så gott med kanel såhär i juletid! Blommorna är glittrade med Stickles Platinum. Bladet är en die från Magnolia. Motivet är också en stämpel från Magnolia och den är målad med Promarker och MCP-teknik.

Tagen är infärgad med Distress Ink Vintage Photo och snöflingorna kommer även dem från Magnolia.

Hoppas att du får en fin onsdag!

Kramar

2 kommentarer:

 1. Å vilket fint kort, med underbara detaljer!
  Tack för kommentaren inne hos mig, jag blir så glad när jag får kommentarer så jag kan hälsa på tillbaks. *glad*
  Gasväven har jag köpt på Apoteket. Det finns en ask med steril kompress, gasväv som fungerar jättebra till korten. Kostade inte mkt.
  Hoppas du får en fin helg.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa! Jättefint kort. Jag har bytt blogg nu. Adressen syns nedan. Kram på dig

  SvaraRadera