torsdag 28 juli 2011

Slide card

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg. Jag har jobbat mycket senaste tiden och inte haft tid att uppdatera. Men nu har jag äntligen 3 veckors semester. Det ska bli skönt och då får jag mer tid till pyssel. Jag har ändå lyckats få till några kort och till min vän Emma prövade jag att göra ett "slide card".

Kortets framsida ser ut så här och när man drar i spetsbandet upptill kommer det fram två andra kort som är fäst på innersidan. 

På dessa har jag stansat ut bokstäverna med typsnittet Harvest. Spets cirkeln bakom motivet är en metalldie från Cheery Lynn som heter Canadian Kaleidoscope Doily Die.

Jag hittade denna fina stämpel när jag gick igenom min stämpelsamling. Den köpte jag på tradera för länge sen, men har aldrig använt den. Tyckte den passade bra till det här kortet. Stämpeln heter Miss Anya. Jag har målat den med Promarker och använt lite Stickles Crystal på blommorna. På kanten har jag stämplat med en clearstamp stämpel från Prima. Den grå kanten runt är utstansat med en Nellie Snellen die.

Tack till er som ger mig kommentarer. Det är jättekul att få respons på det man gjort. Jag blir jätteglad, så fortsätt gärna med det. 

Ha en jättebra kväll!

Kram

1 kommentar:

  1. Vilket jättefint kort du gjort! Så underbart färglagt och kantblommorna var ljuvligt söta!

    Kram

    SvaraRadera