lördag 16 juli 2011

Superhjälte

Vi var många som väntade och såg fram emot Magnolias sommarkit med stämplar för juni månad. De kan se ut hur som helst och det är ingen som vet förrän de dyker ner i brevlådan. Jag blev både glad och lite besviken när de först kom. En fotbollskille, en tennisspelare och en "Pom Pom" tjej - visst, de kan jag använda. Sen var det en superhjälte, en rymdtjej, en raket och en måne - inte lika många användningsområden. Sen skulle jag göra ett 9-års kort till min brors tjejs son Johannes och då fick jag helt plötsligt användning av en av dessa - superhjälten. Tyckte den passade jättebra då han älskar data spel och lite action figurer. Nu hoppas jag bara att jag känner någon som tycker om rymden så kanske jag kan använda de andra också ;) Så här blev mitt kort iallafall.
Stämpeln är målad med Promarker förutom capen som är målad med vattenpensel och Distress Ink färgen Fired Brick. De röda nyanser jag har med Promarker tycker jag blir så skarpa, så jag saknar en lite mildare, men det funkade bra att blanda de olika färgteknikerna. Jag har skurit ut motivet med en Nellie Snellen die och sedan gnuggat in Distress Ink färgen Pumice Stone, samt kanterna med Vintage Photo. På sidorna och även på papperet bakom har jag stämplat med en stämpel som heter Splash från Inkido. "Tagen" kommer från Tim Holtz och 9:an är utstansad från ett alfabet som heter Aquarius.
Stövlar och ögonbindel är glossade med Glossy Accents och bälte och E:et på magen är krackelerade med Crackle Accents.
Bokstäverna kommer från ett alfabet som heter Metro och även på dessa har jag använt Crackle Accents. Kanterna på bakgrundspapperet är rivna och jag har stämplat på några ställen med Tim Holtz clearstamp stämplar.
Ha en trevlig helg! 
Kram


3 kommentarer:

 1. Ja, jag tänkte oxå att de stämplarna skulle vara svåra att använda. Men, som barnfödelsedagskort passar de utmärkt! Och du har lyckats bra som vanligt

  SvaraRadera
 2. Den killen måste ha blivit lycklig över sitt coola kort!
  Riktigt fint och med så många fina detaljer!
  Kul att ha hittat in till dig, som gör så mycket vackert!
  Kommer säkert åter!

  SvaraRadera
 3. Ett coolt kort till en cool kille alltså ;0) Passade ju utmärkt med den stämpeln till, själv har jag inte fått tillfälle att använda en enda en av dem än. Men jag hoppas jag kommer på nåt snart.....
  ha det skönt i sommarvärmen.
  Kram ♥

  SvaraRadera